Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
včera 29. júna 2024 o 15:17
Čas čítania 0:42

Organizátori festivalu Hip Hop Žije vyjadrili ľútosť nad tragickou smrťou 20-ročného muža. Návštevníkov vyzvali k opatrnosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Festival sa vyjadril k smrti mladého muža.

Bratislavský festival Hip Hop Žije zverejnil vyjadrenie k tragickému úmrtiu 20-ročného muža, ku ktorému dnes 29. júna museli privolať sanitku. Organizátori vyjadrili pozostalým mladíka úprimnú sústrasť a upozornili návštevníkov, aby sa vyhli nadmernému pitiu alkoholu a požitiu omamných látok. 

29. júna 2024 o 12:51 Čas čítania 0:17 AKTUÁLNE: Na bratislavskom festivale Hip Hop Žije zomrel 20-ročný muž AKTUÁLNE: Na bratislavskom festivale Hip Hop Žije zomrel 20-ročný muž

„Dodržané boli všetky bezpečnostné opatrenia a záchranné zložky boli okamžite k dispozícii, mladého muža sa bohužial nepodarilo oživiť. Záchranným zložkám a policajnému zboru ďakujeme za ich okamžitú reakciu pri vzniknutej situácii,“ napísal festival na sociálnu sieť. 

Festival na návštevníkov apeluje, aby dodržiavali pitný režim a chránili sa pred extrémnymi horúčavami. „Odporúčame všetkým návštevníkom, aby konali s rozvahou a mysleli na svoje zdravie,“ dodal festival. 

Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia

Bratislavská polícia informuje, že zasahovala v areáli Zlatých pieskov, kde aktuálne prebieha festival Hip Hop Žije. Záchranné zložky privolali k 20-ročnému mužovi, ktorý nejavil známky života.

„Na mieste bol konštatovaný exitus, pričom za účelom zistenia presných príčin, za ktorých došlo k úmrtiu muža, bolo nariadené vykonanie pitvy. Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ píše polícia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HIP HOP ŽIJE | HHŽ (@hiphopzije)

Späť
Zdieľať
Diskusia