Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
8. augusta 2024 o 11:48
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Juraj Csiffary, ktorý je obvinený z vraždy Cynthie, ide na slobodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rozhodol o tom Krajský súd.

Juraja Csiffaryho, ktorý je obvinený z vraždy Cynthie, prepustili na slobodu. Prvostrupňový súd rozhodol o väzbe, no krajský súd rozhodnutie zrušil, informujú tvnoviny.sk

„Krajský súd v Trnave zrušil napadnuté uznesenie Okresného súdu Trnava a obvineného ihneď prepustil na slobodu,“ priblížila hovorkyňa. Rozhodnutie súdu je právoplatné. Okresný súd pôvodne rozhodol o vzatí obvineného do väzby z tzv. kolúznych a preventívnych dôvodov.

44-ročný Juraj Csiffary je obvinený, že svoju partnerku Cynthiu zavraždil a jej tela sa chcel zbaviť tak, že ho niekoľkokrát zabalil do fólie. Polícii najskôr tvrdil, že je nezvestná a nevie, kde je. Neskôr hovoril, že si sama siahla na život a on iba spanikáril a preto ju ukrýval v dome. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

Domov
Zdieľať
Diskusia