Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
19. augusta 2024 o 13:30
Čas čítania 0:23

Biedronka oznámila, odkiaľ bude zásobovať svoje predajne. Distribučné centrum otvorí pri Bratislave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec aktuálne pripravuje predajne na otvorenie.

  • Biedronka otvorí vo Voderadoch distribučné centrum, odkiaľ bude zásobovať svoje predajne, informuje Trnavský hlas
  • Reťazec je aktuálne vo fáze prípravy na otvorenie nových prevádzok.

Obchodný reťazec nedávno oznámil, že čoskoro otvorí prvé predajne v Leviciach, Nových Zámkoch, Považskej Bystrici, Senici a vo Zvolene. Biedronka na Slovensku oslávila presne rok od založenia.

Zákazníkom ponúka najmä lacné potraviny a drogériu, ale aj oblečenie, doplnky do kuchyne, elektrospotrebiče, potreby do domácnosti a do záhrady, príslušenstvo na športovanie či produkty určené pre deti. Konkurovať bude najmä reťazcom, ako Lidl, Kaufland či Billa a Tesco.

Prečítaj si aj tieto články:

15. augusta 2024 o 14:32 Čas čítania 0:17 Biedronka otvorí svoje prvé predajne už čoskoro. Slováci budú môcť nakúpiť až v piatich mestách (+ mapa) Biedronka otvorí svoje prvé predajne už čoskoro. Slováci budú môcť nakúpiť až v piatich mestách (+ mapa)
22. júna 2024 o 11:20 Čas čítania 0:23 Poľská Biedronka prichádza s revolučnou novinkou. Zákazníci ušetria čas pri samoobslužných pokladniciach Poľská Biedronka prichádza s revolučnou novinkou. Zákazníci ušetria čas pri samoobslužných pokladniciach
13. júna 2024 o 18:11 Čas čítania 0:38 Biedronka láka zákazníkov na slovenský týždeň. Robí to pred tým, ako u nás otvorí prvé prevádzky Biedronka láka zákazníkov na slovenský týždeň. Robí to pred tým, ako u nás otvorí prvé prevádzky
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Biedronka
Domov
Zdieľať
Diskusia