Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. septembra 2024 o 20:04
Čas čítania 0:26

Lekárka z Česka informovala rodinu o smrti ich príbuzného, ten zatiaľ pokojne spal. Oznámenie adresovala nesprávnej rodine

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nemocnica sa rodine ospravedlnila, tá však zvažuje žalobu.

Lekárka z Pardubíc oznámila rodine, že ich blízky umrel. Vysvitlo však, že sa iba pomýlila. Smrť pacienta totiž nechtiac oznámila nesprávnej rodine, informuje ČT24

Keď si rodina pacienta prišla po jeho osobné veci, neverili vlastným očiam. Ich 92-ročný príbuzný pokojne spal na lôžku, na ktorom si mysleli, že zomrel. Nevesta pacienta povedala, že to bol pre celú rodinu obrovský šok.

„Keď som sa išla pozrieť na to lôžko, na ktorom dedo skonal, neverila som svojim očiam. To sa nedá popísať, keď tam zrazu toho človeka vidíte pokojne spať. To bol absolútny šok. Otriaslo to nami,“ popísala nevesta pacienta. Hovorkyňa nemocnice sa rodine ospravedlnila. Tá však uvažuje nad podaním žaloby pre psychickú ujmu.

Pardubická nemocnice
Zdroj: Pardubická nemocnice
Domov
Zdieľať
Diskusia