Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
dnes 9. októbra 2024 o 11:44
Čas čítania 0:29

Známy predajca bicyklov zastavil predaj vo svojich obchodoch. Na dverách už niekoľko dní visí, že majú inventúru

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na ich webe uvádzajú, že z technických príčin neprijímajú žiadne nové objednávky.

  • Predajca bicyklov Kaktus Bike zastavil predaj vo všetkých obchodoch na Slovensku. Vedenie firmy zamestnancom neoznámilo dôvod prerušenia prevádzky, informuje Denník E.
  • Na všetkých obchodoch už niekoľko dní visia oznamy, že sú zavreté pre inventúru. Na webe uvádzajú, že stránka z technických príčin neprijíma žiadne nové objednávky.

Citát:„Všetky naše predajne sú zavreté a my od majiteľa ani nevieme, dokedy to tak ešte bude a ani prečo sa to deje,“ hovorí pracovník jednej predajne.

Širší kontext: Kaktus Bike nedávno zatvoril bratislavskú predajňu v Troch vežiach na Bajkalskej ulici a presťahoval ju do zostávajúcej na Karloveskej ulici. Vlastníkom firmy sa pred pár rokmi stal Marián Fabian, ktorý uviedol, že na otázky denníka odpovie až po dokončení inventúry.

Prečítaj si aj tieto články:

1. októbra 2024 o 9:12 Čas čítania 0:34 Známa slovenská mliekareň čelí vážnym problémom. Podnik posielajú do dražby, na daniach dlhujú tisíce eur Známa slovenská mliekareň čelí vážnym problémom. Podnik posielajú do dražby, na daniach dlhujú tisíce eur
27. septembra 2024 o 8:41 Čas čítania 0:44 Platba kartou v každom slovenskom podniku: Vláda chce bojovať proti daňovým únikom, oznamuje novinky Platba kartou v každom slovenskom podniku: Vláda chce bojovať proti daňovým únikom, oznamuje novinky
31. augusta 2024 o 18:14 Čas čítania 0:55 Známý bratislavský podnik čelí vážnym obvineniam. Zamestnancom údajne dlhujú tisíce eur Známý bratislavský podnik čelí vážnym obvineniam. Zamestnancom údajne dlhujú tisíce eur
 Kaktus Bike
Zdroj: Facebook / Kaktus Bike
Domov
Zdieľať
Diskusia