Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
dnes 23. októbra 2024 o 11:21
Čas čítania 0:40

Nahý muž pobehoval po nemocnici v Čadci a masturboval. Policajtom sa priznal, že to robí už dlhší čas

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Keď zbadal políciu, dal sa na útek.

31-ročný Lukáš v areáli nemocnice v Čadci pobehoval obnažený a masturboval, teraz čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva, informuje portál MY Kysuce. Incident sa stal koncom minulého týždňa.

„V piatok 18. októbra popoludní prijala centrála Mestskej polície v Čadci telefonické oznámenie od zamestnankyne nemocnice, že im po suteréne hlavnej budovy behá nahý muž, ktorý sa obnažuje a masturbuje,“ informovala Marcela Voreková z oddelenia prevencie kriminality Mestskej polície v Čadci.

Na miesto vyslali hliadku Mestskej polície Čadca, ktorá priestory prehľadala a muža našla. Výtržník sa po tom, čo zbadal hliadku, vydal na útek. Polícia ho dolapila na parkovisku pri vrátnici nemocnice.

Robil to už dlhší čas

Muž polícii predložil doklady a ku skutku sa priznal. „Zákrok bol bez použitia donucovacích prostriedkov. Podozrivá osoba sa k veci obnažovania a masturbovania v areáli nemocnice priznala a uviedla, že to v priestoroch Kysuckej nemocnice robí už dlhší čas. Následne boli hliadkou vypočutí svedkovia udalosti,“ dodala Voreková s tým, že muža hliadka mestskej polície zadržala a odovzdala hliadke Obvodného oddelenia PZ SR Čadca.

Kysucká nemocnica s poliklinikou v Čadci
Kysucká nemocnica s poliklinikou v Čadci Zdroj: TASR/Erika Ďurčová
Domov
Zdieľať
Diskusia