Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. apríla 2023, 15:10
Čas čítania 0:36

Na špeciálne slovenské epizódy Geissovcov sa môžeme tešiť už čoskoro. TV Joj prezradila konkrétny dátum, kedy ich odvysiela

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Epizódy z najnovšej série uvidíme na televíznych obrazovkách omnoho skôr, ako sa pôvodne očakávalo.

Špeciálne epizódy Geissovcov uvidíme na slovenských obrazovkách už čoskoro. Populárna nemecká rodinka navštívila Slovensko ešte v roku 2022 po tom, čo prijala pozvánku od bývalého ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Podľa portálu Mediaklik by na tuzemské obrazovky mali doraziť „slovenské“ epizódy už začiatkom mája.

Geissovci prejdú Slovensko z Bratislavy až na východ. V epizódach si prezrú naše štátne inštitúcie, prírodu, pretekársky okruh, ale aj vychýrené kúpele a luxusné hotely s reštauráciami. Na každom mieste štvorčlenná rodina už typicky zažije bizarné momenty, vďaka ktorým sa na obrazovkách v Nemecku, ale aj na Slovensku stala takou legendárnou.

Sulík, Geissovci, Geissenovci
Zdroj: RTL zwei

Mediaklik dodáva, že prvá epizóda zo Slovenska bude odvysielaná na televízii Joj už v stredu 3. mája v hlavnom vysielacom čase, teda o 20.35 h. Dokopy sa dočkáme až piatich epizód.

V Nemecku seriál zverejnil prvú epizódu už začiatkom februára. Slovenská televízia musela čakať na to, kým budú všetky časti novej série populárnej šou zverejnené a odvysielané.

Anketa:
Pozrieš si novú sériu Geissovcov?
Áno, som zvedavý, čo robili na Slovensku.
Neviem, možno si to pozriem, ak nebude nič iné v TV.
Nie, vôbec ma to nezaujíma.
Áno, som zvedavý, čo robili na Slovensku.
58 %
192 Hlasov
Neviem, možno si to pozriem, ak nebude nič iné v TV.
16 %
52 Hlasov
Nie, vôbec ma to nezaujíma.
26 %
86 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia