Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. apríla 2023 o 14:12
Čas čítania 0:32

Najstarší mal 20 rokov. Traja chalani vylúpili byt v centre Bratislavy, okrem peňazí si vzali aj drahé topánky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa odohral 4. apríla na Žilinskej ulici v Bratislave.

Polícia zadržala celkovo tri osoby v prípade lúpežného prepadnutia, ku ktorému údajne došlo v utorok 4. apríla na Žilinskej ulici v Bratislave. Všetky osoby obvinila. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.


Obvineniu pre zločin lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody čelí 20-ročný Richard R., 19-ročný Matúš L. a 17-ročný Andrej M.

„Podľa doposiaľ zistených informácií obvinení 4. apríla približne o 19.30 h zazvonili na zvonček a vošli do jedného z bytov, kde pomocou hrozieb a násilia odcudzili z trezoru hotovosť vo výške približne 10 000 eur. Spolu s hotovosťou z bytu odniesli aj viacero kusov elektroniky a rôzne značkové topánky vyššej hodnoty,“ priblížila Šimková.


Obvineným, ktorých stíhajú väzobne, hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov, u mladistvého sa dĺžka väzenia znižuje na polovicu.

Domov
Zdieľať
Diskusia