Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. apríla 2023 o 18:00
Čas čítania 0:23

Vodič v Česku volal policajtov, lebo vraj stratil svoj kamión. Hliadka zistila, že sa iba opil a auto nevedel nájsť na parkovisku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zabudol na to, že je opitý a má zakázané šoférovať.

Vodič nákladného vozidla na hraničnom priechode Rozvadov do Česka si myslel, že mu niekto ukradol auto. Po hodine a pol hľadania sa 47-ročný muž rozhodol, že zavolá na pomoc políciu.

Tá však zistila, že vodič požíval alkohol a vozidlo mal zaparkované na parkovisku. Vodič si navyše zavaril aj na ďalší problém, pretože policajti zistili, že má úradne zakázané šoférovanie motorových vozidiel.

 

„Dychová skúška u vodiča ukázala hodnotu 1,7 promile a policajti zistili, že muž má vyslovený platný zákaz riadenia motorových vozidiel,“ napísala polícia na Facebooku. Vodiča tak začali stíhať pre trestný čin marenia úradného rozhodnutia a vykázania z krajiny.

Kamión
Zdroj: Policie České republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia