Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. apríla 2023 o 7:14
Čas čítania 0:30

Superlacný Action zverejnil nový akciový leták. Za pár eur sa oblečieš na leto a vybavíš domácnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Akciové ceny platia od 19. do 25. apríla.

Obľúbený obchodný reťazec Action zverejnil leták zliav na tento týždeň. Produkty z nového katalógu budú zlacnené od 19. do 25. apríla. Lacnejšie si budeš môcť kúpiť oblečenie, dekorácie do záhrady, produkty do domácnosti a kozmetiku. Celý leták si môžeš pozrieť tu

Obchodný reťazec sa na Slovensku nachádza v Bratislave v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch a v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Petržalke. Lacné produkty z Actionu nájdeš aj v obchodnom centre Klokan vo Zvolene.

Nové prevádzky na Slovensku 

Firma plánuje otvoriť ďalšiu pobočku, tentokrát na východe Slovenska. Sieť do predajne hľadá nového manažéra a záujemcom ponúka plat od 1 250 eur v hrubom. Medzi požiadavky na zamestnanca patrí ovládanie slovenského jazyka minimálne na úrovni C2 a ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou.

leták actionleták actionleták actionleták action
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia