Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
23. apríla 2023 o 8:36
Čas čítania 0:36

Slnečný a teplý víkend pokračuje, začiatok týždňa bude so zrážkami. Aké počasie ťa čaká najbližšie dni?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predpoveď počasia na dnes mnohých poteší. Počasie bude totiž ideálne na trávenie času v prírode.

V nedeľu 23. apríla očakávame na celom Slovensku slnečné počasie, pričom teploty sa cez deň budú pohybovať od 15 do 20 stupňov Celzia. Podľa SHMÚ môžu dokonca atakovať hranicu 23 stupňov Celzia.

V priebehu dňa sa môže vyskytnúť malá oblačnosť, ojedinele prehánky alebo búrky. Počasie bude pekné aj na horách, a tak je dnešok tým správnym dňom na turistiku. Vo výške 1000 m n. m. bude síce malá oblačnosť, no teploty budú príjemné. Najvyššia denná teplota sa na horách vyšplhá na 13 stupňov Celzia. 

mapa
Zdroj: SHMÚ

Vo výške 1500 m n. m. bude 8 stupňov a vo výške 2000 m n. m. očakávaj chladnejších 5 stupňov Celzia. Fúkať má na našom území južný vietor rýchlosťou do 30 km/h.

V pondelok sa však slnečné počasie zmení a meteorológovia očakávajú, že bude zamračené. Klesne aj teplota, a to približne na 15 stupňov Celzia. V podobnom duchu sa budú niesť aj nasledujúce dni a zrejme sa nevyhneš ani zrážkam. 

Domov
Zdieľať
Diskusia