Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
7. mája 2023 o 9:29
Čas čítania 0:29

VIDEO: Opitý vodič sa po Trnave preháňal na Mustangu s 3,5 promile alkoholu v krvi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž na hliadku spočiatku nereagoval a chcel pomaly pokračovať ďalej v jazde.

Trnavskí policajti v sobotu popoludní zastavili vodiča, ktorý údajne jazdil po Trnave na Mustangu pod vplyvom alkoholu. „Policajti z PMJ auto rýchlo našli a ihneď dali vodičovi pokyn na jeho zastavenie. Muž však nereagoval a s autom pomaly pokračoval ďalej. V tom čase na miesto dorazila aj druhá hliadka PMJ a zablokovala mužovi únikovú cestu. Ten im pri zastavovaní ešte ,ťukol‘ do kolesa,“ uvádza Polícia Trnavského kraja vo svojom statuse na Facebooku. 

 

Policajná hliadka podrobila 49-ročného vodiča dychovej skúške, počas ktorej muž nafúkal 1,71 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 3,56 promile alkoholu v krvi. Policajti muža zadržali a previezli na policajnú stanicu. Prípad bude ďalej riešiť dopravná polícia, ktorá vodiča rieši v tzv. superrýchlom konaní za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia