Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. mája 2023 o 15:10
Čas čítania 0:32

Chceš 7 týždňov dovolenky a plat nad 1 000 €? Táto štátna inštitúcia hľadá nových zamestnancov, ponúka zaujímavé benefity

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nástupný plat je v ZVJS na úrovni 1 081 eur.

Zbor väzenskej a justičnej stráže hľadá posily do svojich radov. Na svojom Facebooku zverejnil výzvu, prostredníctvom ktorej chce nových zamestnancov prilákať nástupným platom 1 081 eur. 

Uchádzačom ZVJS sľubuje kariérny rast, istotu zamestnania, stabilný príjem, rozmanitú prácu a množstvo zaujímavých benefitov. Lákadlom je podľa statusu 6 až 7 týždňov dovolenky bez ohľadu na vek zamestnanca, ale aj možnosti rehabilitácie a rekreácie vo vlastných štátnych zariadeniach. 

ZVJS okrem toho ponúka aj možnosť ubytovania, stravovania a poskytovanie komplexnej zdravotnej starostlivosti.

Úspešný uchádzač musí mať viac ako 21 rokov a mať trvalý pobyt na Slovensku. Podmienkou je ukončená stredná škola s maturitou, bezúhonnosť aj úspešné absolvovanie testu zo slovenského jazyka, pohovoru, fyzických, zdravotných a psychologických testov.

Detaily ponuky nájdeš na oficiálnejstránke aj počas podujatia Profesia Days, ktoré sa odohrá 16. a 17. mája v Starej tržnici v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia