Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič TASR
13. mája 2023 o 21:35
Čas čítania 0:26

VIDEO: Pri Trnave došlo k výbuchu plynu v bytovke. Hlásia jednu obeť a zranených

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
VIDEO: Pri Trnave došlo k výbuchu plynu v bytovke. Hlásia jednu obeť a zranených
Zdroj: Facebook/Biely Kostol

Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky.

Obcou Biely Kostol pri Trnave otriasla silná explózia. Došlo tam k výbuchu plynu v dvojposchodovej bytovke. Informáciu priniesla TV Joj.

Výbuch pripravil o život jednu osobu, ďalší dvaja ľudia sú podľa informácií polície zranení. Záchranná služba ich medzičasom previezla do trnavskej nemocnice. Ďalší obyvatelia po výbuchu vybehli z bytovky von. Následne začali horieť aj ďalšie byty.


Na mieste tragédie zasahujú všetky záchranné zložky vrátane posttraumatického tímu. Jeho úlohou je poskytnúť zasiahnutým obyvateľom pomoc.

Presnú príčinu výbuchu zisťuje polícia. Podľa Hasičského a záchranného zboru na mieste zasahujú príslušníci z Trnavy, Piešťan a Galanty. „Na mieste sa nachádza aj evakuačný autobus HaZZ, kde obyvatelia nájdu dočasné útočisko,“ doplnil HaZZ na sociálnej sieti. 

Vybuch TrnavaVybuch TrnavaVybuch TrnavaVybuch Trnava
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia