Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
20. mája 2023, 8:00
Čas čítania 0:32

Superlacný Action otvára novú slovenskú predajňu. Na produkty za menej ako euro sa môžu tešiť aj mimo Bratislavy a Zvolena

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec chce pobočky postupne otvárať na celom území Slovenska.

Lacný obchod Action otvára na Slovensku už štvrtú predajňu. Tá sa bude nachádzať v meste Topoľčany. Do novej predajne už teraz spoločnosť hľadá zástupcu vedúceho predajne.

Nový obchod sa nachádza v NC Jama a bude zamestnávať približne 20 ľudí. Obchod v topoľčianskom nákupnom centre je v poradí štvrtý od vstupu reťazca na slovenský trh v marci 2023.

Action má na Slovensku distribučné centrum už od roku 2021. Z blízkosti Bratislavy zásoboval rakúske a nemecké predajne, pričom od marca 2023 sa k nim postupne pridávajú aj tie slovenské.

Na Slovensku môžeš lacný obchod nájsť v Bratislave v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch a v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Petržalke. Lacné produkty z reťazca nájdeš aj v obchodnom centre Klokan vo Zvolene. Do zoznamu predajní sa po novom pridá aj mesto Topoľčany.

Domov
Zdieľať
Diskusia