Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
21. mája 2023, 13:47
Čas čítania 0:26

Slovensko by v zahraničí najlepšie reprezentoval Pellegrini, na poslednej priečke sa umiestnil Matovič

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výsledky prieskumu hovoria za všetko, Slováci si myslia, že Pellegrini by reprezentoval našu krajinu v zahraničí najlepšie.

V prieskume agentúry Focus o tom, kto by najlepšie reprezentoval Slovensko v zahraničí, skončil na prvom mieste líder politickej strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Získal až 52 percent hlasov a stal sa tak jediným z vymenovaných, ktorému viac ľudí verí, ako neverí. Prieskum zverejnila televízia Markíza v relácii Na telo. 

Na druhom mieste skončil Robert Fico zo Smeru-SD, pričom až 40 percent Slovákov si myslí, že by bol dobrým reprezentantom krajiny v zahraničí. Treticu uzatvára expremiér Eduard Heger z politickej strany Demokrati, ktorý získal 26 percent. 

Na poslednej priečke sa v prieskume umiestnil líder OĽaNO Igor Matovič. O tom, že by v zahraničí Slovensko nereprezentoval dobre, je presvedčených až 93 percent opýtaných. 

prieskum, pellegrini, focus,
Zdroj: Focus/Markíza
Späť
Zdieľať
Diskusia