Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
31. mája 2023, 13:29
Čas čítania 0:41

Slovenské železnice prichádzajú s novinkami. V IC vlakoch pribudnú zastávky, niektoré vlaky zrušia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

IC vlaky budú zastavovať už aj v Liptovskom Mikuláši a v Trnave.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) mení od 11. júna cestovný poriadok. Vlak IC 520 na trase Košice – Bratislava bude zastavovať aj v Liptovskom Mikuláši a Trnave. Zlepšiť sa má i prípoj na IC smerom z Humenného a späť. V stredu o tom informoval hovorca ZSSK Tomáš Kováč.

IC vlakom pribudnú nové zastávky

Vlaky IC 521 a IC 523 budú zastavovať už aj v Liptovskom Mikuláši. Pribudli aj zastávky vlaku IC 524, ktorý bude zastavovať v Liptovskom Mikuláši a Trnave.


Najrýchlejšie IC 44 prejde trasu z Košíc do Bratislavy aj naďalej za 4 hodiny a 31 minút. K skráteniu jazdného času o štyri minúty dôjde pri vlaku IC 525, a to skrátením pobytu v Kysaku.
V Nitre, Šuranoch a vo Vysokých Tatrách a okolí pribudli viaceré prípoje.

Smerom z Bratislavy hlavnej stanice do Trnavy a späť pribudli tiež nové vlaky R 720 a R 721 Považan. Posledný vlak REX 1817, ktorý ide z Trnavy do Nitry, bude zrušený. Miesto neho bude zavedený osobný vlak, ktorý bude zastavovať na každej zastávke v tomto úseku okrem Brestovian.

zeleznicana stanica trnava, vlak
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia