Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
2. júna 2023, 13:09
Čas čítania 0:39

Obyvateľov Spiša trápi arogantný šofér mercedesu: Kto by nepofrajeroval pred dievčatami s takým autom, bráni sa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

„Keď sú okolo nejaké dievčatá, tak cez deň určite chceme trošku postrieľať s autom. Cez deň idem pofrajerovať, tak kto by nefrajeroval s takýmto autom“ povedal majiteľ auta Jusuf Ramadani.

Majiteľ športového auta svojou hlučnou jazdou v noci ruší obyvateľov v Spišskej Novej Vsi. Ľudia sa na sociálnych sieťach sťažujú a arogantného šoféra rieši už aj polícia. Vodič sľubuje nápravu, informuje RTVS. 

Jazda na drahom športovom aute v noci ruší deti aj starších. Na sťažnosti vodič zareagoval svojsky. „Keď sú okolo nejaké dievčatá, tak cez deň určite chceme trošku postrieľať s autom. Cez deň idem pofrajerovať, tak kto by nefrajeroval s takýmto autom,“ povedal majiteľ auta Jusuf Ramadani.  

„Vždy keď ide nejaká mamička s kočiarom, vždycky, vždycky idem potichu. Len keď niekto ma bude urážať na sociálnych sieťach, tak naschvál tomu človeku ja chcem urobiť,“ vysvetlil Ramadani.

Pár dní si nezajazdí

Netolerantným šoférom sa už zaoberá polícia. „Počas kontroly vodiča a vozidla boli počas realizácie priestupku zadržané aj tabuľky s evidenčným číslom a vodičovi bola ďalšia jazda zakázaná,“ povedala pre RTVS hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Mésarová. 

Znovu musí absolvovať emisnú i technickú kontrolu. Po krátkej prestávke sa vráti na cesty a spoluobčanom sľubuje nápravu. 

mercedes vodič
Zdroj: RTVS
Domov
Zdieľať
Diskusia