Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
17. júna 2023, 14:11
Čas čítania 0:29

Pri hromadnej dopravnej nehode v Trnave si to odnieslo 5 áut. Škody sú v desiatkach tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tri idúce autá skončili v dvoch zaparkovaných. Pri nehode sa zranil vodič BMW, ktorý podľa všetkého nedal prednosť.

Policajti riešili hromadnú nehodu v Trnave. Na Zavarskej ulici sa zrazili tri idúce autá, ktoré skončili v dvoch zaparkovaných. Škody na autách boli odhadnuté na 55 000 eur. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na Facebooku.


Vodič na osobnom aute BMW s galantským evidenčným číslom vychádzal z parkoviska. „Pravdepodobne nedal prednosť autu Hyundai Tucson, ktoré išlo smerom na obchvat,“ uviedla polícia.


Pri zrážke došlo k nárazu do ďalšieho auta, ktoré išlo v protismere. Okrem troch vozidiel, ktoré boli v čase nehody v pohybe, došlo k poškodeniu aj dvoch vozidiel, ktoré boli zaparkované.


„Polícia alkohol u vodičov nezistila. Pri nehode sa zranil vodič z BMW, ktorého na mieste ošetrili záchranári. Presné príčiny nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ doplnila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia