Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
25. júna 2023, 8:59
Čas čítania 0:26

„Záhradník“ z Čadce pestoval v kôlni marihuanu. Hrozí mu až 10 rokov väzenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na jeho záhrade policajti a pracovníci Kriminálneho úradu finančnej správy zaistili 9 kusov rastlín aj technické vybavenie.

Finančná správa sa pochválila novým úlovkom z akcie Záhradník, počas ktorej v okrese Čadca chytili muža pestujúceho marihuanu. Podľa Kriminálneho úradu finančnej správy sa zadržaný muž venoval výrobe a obchodu s omamnými a psychotropnými látkami, za čo mu zo zákona hrozí väzenie na 3 až 10 rokov.

„Podľa zistených informácií túto činnosť vykonával už od roku 2021. Rastliny Cannabis sativa ukrýval v zadnej časti záhrady v drevenej kôlni, ktorá bola vybavená podomácky vyrobenou ventilačnou vzduchotechnikou, filtrami a ohrievačmi na udržiavanie ustálenej klímy,“ informovala finančná správa na svojom webe.

Okrem výroby a predaja drog muž z Čadce ilegálne odoberal elektrickú energiu. Škodu v danom prípade pracovníci elektrární vyčíslili na 4 311,22 eura.

Finančná správa
Zdroj: Facebook/Finančná správa
Domov
Zdieľať
Diskusia