Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
25. júna 2023 o 15:30
Čas čítania 0:34

AKTUALIZOVANÉ: Na Liptovskej Mare sa prevrátil čln. Polícia našla dve telá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čln sa prevrátil ešte pred týždňom.

Polícia v sobotu 17. júla rozbehla pátraciu akciu po dvojici mužov vo veku 28 a 53 rokov, ktorých čln sa prevrátil na Liptovskej Mare. Dnes na sociálnej sieti Facebook informovala o nájdení tela jedného z hľadaných.

„Počas pátracej akcie sa dnes záchranárom podarilo vo vode lokalizovať telo mladšieho z hľadaných mužov a potápači ho vytiahli z vody von. Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár a poverený príslušník Policajného zboru vykonáva prvotné procesné úkony,“ uviedla polícia. Po 53-ročnom mužovi naďalej pátrajú.

Malý čln sa s mužmi prevrátil v skorých ranných hodinách 17. júna približne 200 metrov od brehu. Na mieste sa nachádzali traja rybári, no len jednému z nich sa podarilo doplávať k brehu.

AKTUALIZOVANÉ 18:47 – Záchranári v nedeľu našli telo i druhého z dvojice nezvestných rybárov, ktorí sa stratili ešte 17. júna na Liptovskej Mare. Pre TASR to potvrdila žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Potápač
Zdroj: Polícia SR – Žilinský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia