Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
30. júna 2023, 20:24
Čas čítania 0:23

Slovenskí dovolenkári zažili peklo: v lietadle z Bratislavy do Turecka vyhlásili stav núdze

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa leteckej spoločnosti bolo problémom pretlakovanie lietadla. Rovnaký problém zaznamenali len pred dvoma týždňami pri lete do Prahy.

Slovenskí dovolenkári zažili rušné chvíle na palube lietadla na ceste z Bratislavy do tureckej Antalye. Počas pristávania musela posádka vyhlásiť stav núdze, informuje tn.cz. 

Rovnaký stroj spoločnosti Smartwings mal totožný problém už pred dvoma týždňami v Grécku. V tomto prípade sa komplikácie objavili už krátko po štarte a spoločnosť poslala po cestujúcich náhradné lietadlo. Podľa slov hovorkyne leteckej spoločnosti bolo v oboch prípadoch príčinou pretlakovanie lietadla.

Štvrtkový let sa skončil bez vážnejších komplikácií a stroj aj napriek stavu núdze bezpečne pristál na letisku v Antalyi. „Posádka postupovala úplne v súlade s prísnymi bezpečnostnými postupmi pre tieto situácie,“ upresnila spoločnosť. 

Smartwings, lietadlo
Zdroj: Smartwings (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia