Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. júla 2023, 14:30
Čas čítania 0:46

RTVS ruší zábavnú reláciu, moderátor zatiaľ neodchádza. Tieto zmeny diváci uvidia už na jeseň

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na obrazovkách RTVS možno skončí aj moderátorská stálica.

RTVS ruší po jedinej sezóne reláciu Traf To!, ktorá mala nahradiť legendárne 5 proti 5. Juraj Šoko Tabaček si na rozdiel od Andreja Bičana nezískal srdcia televíznych divákov a jeho dennú súťažnú šou by ste na jeseň na obrazovkách verejnoprávnej televízie hľadali márne.

Šoko sa podľa Nového Času od začiatku vysielania zábavnej šou stretával s kritikou divákov, ktorí mu vyčítali absenciu prirodzenosti, pohotovosti a humoru. O nespokojnosť s podobou nového formátu sa podelil aj riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj, ktorý priznal, že nie je spokojný s podvečerným vysielaním a reláciu Traf to! mala televízia azda pred spustením viac testovať. „RTVS zazmluvnila jednu sériu relácie Traf to!, ktorá sa skončila odvysielaním poslednej premiérovej epizódy 30. júna 2023,“ ozrejmil PR manažér RTVS Filip Púchovský.

Šoko však z obrazoviek RTVS celkom neodchádza. Naďalej ho uvidíme ako súčasť cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku. RTVS v jesennej programovej štruktúre však zatiaľ nepočíta s inou známou tvárou. PR manažér RTVS potvrdil koniec nedeľnej relácie Pravidlá mojej ženy pod taktovkou Katky Brychtovej.

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

Nad jesenným programom RTVS visí naďalej množstvo otáznikov. Ľuboš Machaj pár dní po skončení koncesionárskych poplatkov totiž zatiaľ nevie, s akým rozpočtom bude RTVS v nasledujúcom období hospodáriť.

Šoko
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia