Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
7. júla 2023 o 20:46
Čas čítania 0:32

Žiak v Prievidzi vyhodil učiteľovi poštovú schránku do vzduchu. Údajne to mala byť pomsta za zhoršenú známku zo správania

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Explóziu pravdepodobne spôsobila petarda, ktorú chlapec vhodil do schránky.

Na sídlisku v Prievidzi došlo k hlučnej explózii, ktorú pravdepodobne spôsobila petarda vhodená do poštovej schránky. Údajne išlo zo strany mladého žiaka o pomstu učiteľovi, ktorý mu na vysvedčenie dal zhoršenú známku zo správania, informuje portál Tvnoviny.sk.

Výbuch poštovej schránky bol až taký silný, že sa počas neho odtrhli dvierka, ktoré následne vleteli do vchodových dverí. Našťastie sa však počas explózie nikto nezranil.

Mestskí policajti rýchlo dopátrali vinníka, ktorým je maloletý žiak. Učiteľ mužom zákona vysvetlil, že mohlo ísť zo strany žiaka o pomstu. S médiami sa však o celom incidente rozprávať nechcel, keďže celú záležitosť označil sa príliš citlivú.

Učiteľov syn však pre Tvnoviny.sk potvrdil, že za nebezpečnú situáciu zrejme môže zhoršená známka zo správania. Mestská polícia dodala, že skupina kamarátov okolo žiaka už spôsobila viacero problémov. V minulosti sa totiž údajne dopúšťali vandalizmu.

Výbuch poštovej schránky na sídlisku v Prievidzi mala spôsobiť petarda.
Výbuch poštovej schránky na sídlisku v Prievidzi mala spôsobiť petarda. Zdroj: Wiki Commons/Max schwalbe
Domov
Zdieľať
Diskusia