Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. júla 2023 o 9:01
Čas čítania 0:31

Ďalšia záhadná smrť v Snine: V byte našli telo 33-ročného muža

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

To, či má smrť muža súvislosť s predchádzajúcou tragédiou v Snine, je predmetom vyšetrovania.

V nedeľu podvečer našli policajti v byte na sninskom sídlisku ďalšie mŕtve telo 33-ročného muža. Na Facebooku sa okamžite začalo špekulovať, že sa nebohý poznal s obeťami včerajšej tragédie. 

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik pre portál Startitup povedal, že ide o samovraždu, obeťou má byť muž, ktorý mal psychické problémy. Možná súvislosť s predchádzajúcou tragédiou je aj naďalej predmetom vyšetrovania. 

Počas uplynulej soboty mestom otriasla správa o tom, že v jednom z bytov našli dve mŕtve osoby vo veku približne 30 rokov so strelnými poraneniami. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Prvé informácie hovorili o tom, že malo ísť o vraždu a samovraždu. Startitup zároveň prišiel s informáciou, že jeden z mužov bol príslušníkom Kriminálneho úradu finančnej správy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia