Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. júla 2023 o 14:00
Čas čítania 0:36

VIDEO: Muž v Senici nabúral svoju novú e-trojkolku hneď po jej zakúpení. Rozbehol sa na parkovisku a narobil škodu za 2 000 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zo svojej novej e-trojkolky sa veľmi dlho neradoval.

Senickí policajti vyšetrujú bizarnú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v Senici. Figuroval v nej 33-ročný čerstvý majiteľ novej e-trojkolky. Ten sa ju rozhodol ihneď po zakúpení otestovať, na parkovisku sa mu však podarilo naraziť do zaparkovaného automobilu, informuje polícia na sociálnej sieti.

„33-ročný muž si mal v utorok popoludní kúpiť novú elektrickú trojkolku, ktorú išiel hneď aj vyskúšať. Pri prvej jazde však pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla a priamo na parkovisku pred predajňou narazil do odstaveného auta Škoda Superb,“ priblížili v statuse.

Testovacia jazda ho vyšla na viac ako 2 000 eur

Trojkolka sa po náraze prevrátila spoločne s majiteľom. Ten mal počas dopravnej nehody utrpieť len menej závažné zranenia. Po príchode policajtov bol muž podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Radosť z nového dopravného prostriedku mu však prekazil fakt, že počas nehody spôsobil škodu vo výške viac než 2 000 eur. „Presné príčiny tejto nehody policajti naďalej vyšetrujú,“ dodali.

Domov
Zdieľať
Diskusia