Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. júla 2023, 20:54
Čas čítania 0:38

Fico, Kaliňák, Gašpar a Bödör spolu oslavovali na svadbe známeho advokáta Paru. Prišiel aj obvinený poslanec Sme rodina

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svadba sa konala cez víkend v susednom Česku v zámockom areáli Mcely.

Počas víkendu sa v Českej republike konala svadba známeho právnika Mareka Paru, ktorý zastupuje Mariana Kočnera aj viacerých obvinených v kauzách bývalých funkcionárov a nominantov Smeru-SD. Na obrade sa zúčastnilo viacero známych tvárí, ktoré nafotil český portál Blesk.

V zámockom areáli Mcely v Stredočeskom kraji sa okrem novomanželov a rodiny zišli aj súčasní a bývalí politici. Medzi nimi bol aj predseda Smeru Robert Fico, bývalý minister vnútra Robert Kaliňák či kandidát strany Sme rodina Martin Borguľa, ktorého prednedávnom obvinila polícia z korupcie.

Okrem toho sa na svadbe ukázali aj podnikatelia Miroslav Bödör so synom Norbertom Bödörom, ktorého obvinili a obžalovali vo viacerých korupčných kauzách. Na svadbe sa zúčastnil aj bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, ktorý je rovnako hlavným aktérom kauzy Očistec. V súčasnosti kandiduje do parlamentu za stranu Smer.

Robert Fico sa na svadbe zúčastnil s priateľkou Katarínou, ktorá ako čakateľka na prokuratúre využívala majetok, na ktorý si nemohla zarobiť z vlastných príjmov. Polícia ešte v roku 2021 avizovala, že jej majetky preverí.

Domov
Zdieľať
Diskusia