Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
20. júla 2023, 14:35
Čas čítania 0:39

AKTUALIZOVANÉ: Fico tvrdí, že obvineným poslancom NR SR je kandidát Sme rodina. Informáciu potvrdil aj policajný prezident

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šéf hnutia Smer-SSD to vyhlásil počas tlačovej konferencie vo štvrtok 20. júla.

AKTUALIZOVANÉ: Policajný prezident Štefan Hamran potvrdil, že obvineným poslancom je Martin Borguľa. 

Líder strany Smer-SSD Robert Fico počas tlačovej konferencie vo štvrtok 20. júla uviedol, že obvineným poslancom Národnej rady Slovenskej republiky je podľa jeho informácií kandidát strany Sme rodina Martin Borguľa. Informoval o tom na sociálnej sieti

Martina Borguľu obvinili z korupcie ešte v apríli 2022. Pred komunálnymi voľbami údajne zaplatil 50-tisíc eur cez sprostredkovateľa mafiána Petra Petrova policajtom za to, aby nevyšetrovali jeho kauzu. Poslanec Národnej rady SR sa bráni, že ide o kauzu, kde najprv vystupoval ako svedok a poškodený, pretože ho vraj vypaľovali. Toto obvinenie neskôr zrušil generálny prokurátor Maroš Žilinka cez paragraf 363. „Neurobili nič, len prepísali dátum,“ tvrdí teraz Robert Fico na margo opätovného obvinenia. 

Počas tlačovej konferencie zároveň Fico uviedol, že plánuje spoločne s ďalšími opozičnými stranami odvolať prezidenta Policajného zboru SR Štefana Hamrana a riaditeľa Úradu inšpekčnej služby Petra Juhása.

Návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR plánuje šéf Smeru doručiť ešte vo štvrtok 20. júla do 16.00 h. 

Robert Fico
Zdroj: FB/SMER - SSD
Domov
Zdieľať
Diskusia