Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
7. augusta 2023, 18:17
Čas čítania 0:32

Auto skončilo v kanáli, bezvládne telo 45-ročnej vodičky našli privolaní záchranári v kufri. Tragédia zostáva záhadou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Privolaní záchranári našli bezvládne telo 45-ročnej vodičky v kufri auta. Ako sa tam dostalo, zatiaľ nevedia.

Vo Štvrtku na Ostrove (okres Dunajská Streda) sa v závere uplynulého týždňa stala tragická dopravná nehoda. Štyridsaťpäťročná žena mala namierené smerom na Bratislavu, keď za obcou v miernej zákrute stratila kontrolu nad autom, prešla do protismeru, až skončila v zavlažovacom kanáli. Privolaní záchranári jej telo našli v kufri auta, informuje portál noviny.sk.

Pred pádom do kanála sa auto pretočilo na bok a dopadlo na strechu. Na miesto nehody privolala pomoc okoloidúca vodička. Hneď po príchode hasiči prehľadali celé auto, no nikoho v ňom nenašli.

„V súčinnosti s náhodne idúcim bagrom bolo vozidlo vytiahnuté a v batožinovej časti bolo nájdené telo bez známok života,“ uviedla Lena Košťálová, hovorkyňa KR HaZZ v Trnave.

Presnú príčinu smrti zistí až pitva. Polícia sa bude zaoberať príčinou autonehody, ale aj tým, ako sa vodička dostala z miesta za volantom do kufra auta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia