Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
6. augusta 2023 o 15:33
Čas čítania 0:37

Tragédia vo francúzskom zábavnom parku. Z kolotoča v rýchlosti 110 km/h vypadli dvaja ľudia. Jeden z nich neprežil

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na vine mohli byť nepriaznivé poveternostné podmienky.

Sedemnásťročný mladík zomrel po tom, čo vypadol z horskej dráhy v zábavnom parku vo francúzskom letovisku Cap d'Agde. Pri incidente utrpela zranenia aj 19-ročná žena. Miestna prokuratúra vyhlásila, že obaja návštevníci z atrakcie s názvom Adrenaline padali približne 60 metrov, pričom počas pádu narážali do rôznych objektov. Zranenú ženu podľa franceinfo.fr v kritickom stave previezli do nemocnice v meste Montpellier. 

Vyšetrovatelia v súvislosti s incidentom zadržali štyri osoby vrátane manažéra zábavného parku. Prokuratúra v meste Béziers začala súdne vyšetrovanie spojené s výsluchmi.

Park je až do odvolania zatvorený a na mieste prebieha vyšetrovanie. Starosta Cap d'Agde Gilles d'Ettore vyhlásil, že za tragédiou môže byť aj mimoriadne veterné počasie. Výsledok expertízy však bude známy až o niekoľko mesiacov.

V tomto zábavnom parku sa už v minulosti stala vážna nehoda. V roku 2018 sa po vymrštení z vysokorýchlostného kolotoča zranili dvaja 13-roční mladíci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia