Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. augusta 2023, 9:00
Čas čítania 0:35

FOTO: Medvedicu s mladými odfotili len pár metrov od rodinných domov. Obec na strednom Slovensku musela varovať ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obec už upovedomila zásahový tím, verejnosť musela varovať.

Medveďa hnedého opakovane spozorovali v ďalšej slovenskej obci. V podvečerných hodinách sa v obci Kľačno v okrese Prievidza pohybovala medvedica s mladými. Miestni ich spozorovali priamo v tesnej blízkosti ľudských obydlí. Obec už svojich občanov varovala na Facebooku.

„Upozorňujeme občanov o zvýšenú opatrnosť na hornom konci na uličke smer IBV (Zimmova ulička), kde sa v podvečerných hodinách pohybuje medvedica s dvoma mladými medzi domami,“ informoval obecný úrad.

Podľa záberov sa medvedica s mladými pohybovala po obývanej ulici len pár metrov od rodinných domov. Obec už o ich prítomnosti upovedomila zásahový tím. Občanov zároveň vyzvala, aby v prípade, že medvede spozorujú, takisto bezodkladne kontaktovali zásahový tím. 

Prítomnosť medveďov spôsobuje škody aj v neďalekej obci Tužina. Len pred pár dňami sa medveď dostal za plot, kde zabil dve ovce a ďalšiu odvliekol preč, upozornil portál sprejnamedveda.sk.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia