Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Denisa Šútorová
21. augusta 2023, 18:10
Čas čítania 0:31

Poľský lacný reťazec u nás otvára nové predajne. Nájdeš ich v týchto mestách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sinsay sa rozrastá naprieč Slovenskom.

Bratislavčania sa nedávno dočkali očakávaného príchodu známeho írskeho reťazca. Zatiaľ čo sa Primark snaží etablovať, ďalší reťazec sa chce poriadne rozrásť, informujú Aktuality. Do regiónov sa snaží expandovať reťazec Sinsay. Vznikol iba pred desiatimi rokmi a pôvodne ponúkal oblečenie len pre ženy. 

Vzhľad predajní, ako aj sortiment, ktorý predávajú, je pri Sinsay a Primarku takmer identický. Rozdiel medzi obchodmi je v predajnej ploche, ktorú má Primark výrazne väčšiu. 

Sinsay o sebe tvrdí, že ponúka módu za výhodné ceny. Za nižšími cenami však môže byť nižšia kvalita oblečenia aj ďalších produktov. Obe siete okrem oblečenia ponúkajú drogériu, bižutériu či doplnky do domácnosti. 

V uplynulom roku Sinsay výrazne zrýchlil otváranie nových predajní, v súčasnosti ich je 30. Najnovšia sa nachádza vo Zvolene a ďalšie plánujú otvoriť v Rimavskej Sobote, Chorvátskom Grobe aj v Martine. 

Domov
Zdieľať
Diskusia