Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. augusta 2023 o 17:10
Čas čítania 0:38

Známa banka na Slovensku zavádza nové poplatky a mení cenník. Tieto služby budú čoskoro spoplatnené

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Klientom môžu v závislosti od využívaných služieb pribudnúť nové poplatky.

Banka UniCredit Bank od novembra 2023 mení svoj cenník služieb. Zákazníkov informuje, že zmena sa týka výpisov v papierovej podobe a hotovostných transakcií. Klientov, ktorí používajú Online Banking, Smart Banking a Smart kľúč, sa zmena cenníka takmer nedotkne. 

Banka spoplatňuje posielanie SMS kľúča a oznámenia o transakciách, po novom bude za tieto služby poplatok 0,20 eura. Aplikácia Smart Banking však tieto služby poskytuje zdarma. Banka preto na prihlasovanie namiesto SMS kľúča odporúča používanie Smart kľúča, ktorý klienti môžu využívať zdarma. 

Papierové výpisy z účtov budú po novom spoplatnené sumou 5 eur. Bezplatnou alternatívou sú výpisy v elektronickej podobe, ktoré klienti nájdu vo svojej mailovej schránke a v aplikáciách Online Banking a Smart Banking.

Klienti podľa nového cenníka pri výberoch z cudzích bankomatov zaplatia poplatok 3 eurá. Spoplatňujú sa aj platobné príkazy podané na obchodnom mieste. Klienti si za túto službu zaplatia 10 eur. Bezplatné trvalé príkazy sú dostupné v aplikáciách. Rušia sa však poplatky za elektronické platby na detských účtoch. 

banka
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia