Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
29. augusta 2023 o 11:58
Čas čítania 0:28

Aktualizované: Obľúbené slovenské kúpalisko zdemolovalo tornádo. Prevrátilo aj karavan so spiacou rodinou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa portálu iMeteo sú materiálne škody na kúpalisku v Podhájskej obrovské.

Včerajšie búrky spôsobili viaceré škody najmä na území západného Slovenska. Na ničivú smršť doplatilo aj obľúbené termálne kúpalisko v Podhájskej. Detailnejší prieskum škôd z danej oblasti naznačuje, že v tejto oblasti vyčíňalo tornádo. Potvrdil to aj Jozef Pecho zo Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ).

Materiálne škody sú vraj obrovské. Tornádo lámalo stromy a ničilo stánky. Podľa portálu iMeteo pomáhajú s upratovaním areálu aj obyvatelia obce a zamestnanci kúpaliska.

„Z dôvodu nočnej veternej smršte, ktorá sa prehnala areálom kúpaliska, je Termálne kúpalisko Podhájska do odvolania zatvorené. Na odstránení škôd a opätovnom otvorení sa intenzívne pracuje,“ informuje kúpalisko na Facebooku.

Silný nárazový vietor prevrátil aj karavan so spiacou rodinou, ktorá v tom čase kempovala v areáli kúpaliska. Členovia rodiny neutrpeli žiadne zranenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia