Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
7. septembra 2023, 15:20
Čas čítania 0:51

VIDEO: Slovenka natočila celú medvediu rodinku len pár metrov od svojho domu. Obyvatelia obce neskrývajú rozhorčenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obyvateľka stredného Slovenska sa na Facebooku podelila o zábery medvedice s mladými. Bez strachu sa prechádzali len pár metrov od jej domu.

Obyvateľka stredného Slovenska v stredu na videu zachytila medvedicu so štyrmi mláďatami. Bez strachu sa pohybovali po cestičke neďaleko obce Očová v okrese Zvolen. Nahnevaná obyvateľka sa o zábery podelila vo facebookovej skupine Medvede na Slovensku. 

„Toto je zo včera, pár metrov od domu. Pohoda, nie? Zlaté macíky, milí ňufkáči,“ napísala k príspevku Zuzana. „Tak nech mi nikto nehovorí, že nie sú premnožené! A aby som nezabudla, bývame cca 5 km od dediny, tak verím, že sa táto ‚várka‘ medvieďat posunie tam, lebo v hore už miesto nie je. Silný maco si svoj rajón postráži,“ neskrývala rozhorčenie. Podľa komentárov sa medvedia rodinka po okolí pohybuje každý večer. 

Pod videom sa okamžite strhla diskusia s desiatkami komentárov. „Ja Vám neviem, ľudia, čo sa čudujete? Očová je doslovne obsiata kukuricou a medvede sprosté nie sú. Nebudú predsa na korienkoch, keď môžu zísť pár km dole na vysoko výživnú plodinu,“ poznamenal v komentári Lukáš. 

„Je to zlatučké, milé, ňuňu, ako píšete, ale ozaj, o pár týždňov môže byť v dedine a bude zle... 4 mladé, uf, niekedy bolo tak jedno, dva a aj to bolo veľa podľa dnešných stavov... Keď si človek predstaví, že tie 4 malé môžu mať v budúcnosti tiež tak 3-4 malé, tak bum a už je ďalších 16 medveďov na svete,“ skonštatovala Jana. 

Späť
Zdieľať
Diskusia