Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Lukáš Čelka
10. septembra 2023, 19:28
Čas čítania 0:32

MIMORIADNE PÁTRANIE: Nevidel si toto dievča? Dobrovoľníci pátrajú po 22-ročnej Soni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievča naposledy videli v nedeľu nad ránom. Pátrajú po nej dobrovoľníci, rodičia, ale aj kolegovia z divadla.

Dobrovoľníci pátrajú po iba 22-ročnom nezvestnom dievčati. Bratislavčanka Soňa bola naposledy videná v nedeľu 10. 9. 2023 zhruba o 3.30 h na Svoradovej ulici v Bratislave. Podľa informácií portálu Aktuality o tomto čase odišla domov z divadla. Domov sa však doteraz nevrátila. 

Ide o štíhlu ženu – vysokú 165 centimetrov s váhou 43 kilogramov. Spoznať ju môžeš aj podľa tetovaní. Nad lakťom na ľavej ruke má vytetované „pierko“. Pod ľavým kolenom zozadu zase dva trojuholníky a na ľavom boku chodidla má vytetované S nohami vo vzduchu.

PZ SR
Zdroj: PZ SR

Nezvestná by mala mať oblečené béžové šaty s volánmi po kolená. Nosí okuliare so zlatým rámom, ale nemusí ich mať momentálne na sebe. 


Ak si nezvestné dievča videl alebo máš informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktuj políciu na telefónnom čísle 158 alebo Pohotovostný pátrací tím 0940 555 959.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia