Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
14. septembra 2023, 16:29
Čas čítania 0:36

Konšpirátor Danny Kollár šíri dezinformácie o smrti kandidáta z Progresívneho Slovenska. Ten mu posiela jasný odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Politická strana dezinformácie poprela.

Konšpirátor Daniel Bombic, známy ako Danny Kollár, šíri informáciu o smrti politika Tomáša Hellebrandta z Progresívneho Slovenska, upozornili Topky. Ten nedávno skolaboval na tlačovej konferencii, kde politická strana predstavovala volebný program. 

„Tomáš Hellebrandt je tesne pred smrťou a je vo vážnom a kritickom stave. Dokedy ja neuvidím Tomáša Hellebrandta zamávať do kamery, tak predpokladám, že tento 4-krát zaočkovaný človek má život na vlásku. Kvôli vakcíne,“ uvádza nepravdivo konšpirátor vo videu. 

Na slová Bombica zareagoval samotný politik, ktorý poprel konšpirácie. Vo videu skáče na švihadle a sledovateľom posiela jasný odkaz. „Neverte všetkému, čo je na internete. Hlavne nie fašistom,“ hovorí Hellebrandt.

Na konšpirácie o smrti politika zareagoval aj predseda strany Michal Šimečka. „Antikampaň proti PS prerazila nové dno. Na internete sa masovo šíri, že náš kolega Tomáš Hellebrandt zomrel. Dokonca vyrobili aj jeho falošné parte. Volajú nám ľudia s plačom a dostalo sa to aj k Tomášovej rodine. Takúto politiku naozaj odmietam,“ uvádza v príspevku. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Šimečka (@michalsimecka)

Falošné parte o smrti politika.
Falošné parte o smrti politika. Zdroj: Instagram∕Progresívne Slovensko
Späť
Zdieľať
Diskusia