Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. októbra 2023 o 13:21
Čas čítania 0:34

Na slovenských cestách čoskoro pribudne 279 stacionárnych radarov. Projekt za 70 miliónov eur sa posúva do ďalšej fázy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ministerstvo chce umožniť dostatočné oboznámenie sa s podkladmi všetkým trhovým subjektom.

Ministerstvo vnútra SR predĺžilo lehotu na predkladanie ponúk na nových 279 stacionárnych radarov a analytických kamier do 20. októbra. Urobilo tak na základe veľkého záujmu o vysvetľovanie súťažných podkladov.

Zákazka v celkovej hodnote 72,7 milióna eur bez DPH je čiastočne financovaná z plánu obnovy. „V tejto chvíli registruje Ministerstvo vnútra SR približne 50 záujemcov o zákazku,“ priblížil rezort. Predĺžením lehoty chce ministerstvo umožniť dostatočné oboznámenie sa s podkladmi všetkým trhovým subjektom, ktoré majú o zákazku záujem. 

Ministerstvo vysvetľuje, že vyhlásené verejné obstarávanie zákazky Automatizovaný systém odhaľovania porušení pravidiel cestnej premávky je mimoriadne komplikovanou a komplexnou zákazkou, ktorá zahŕňa množstvo navzájom súvisiacich plnení tvoriacich jeden celok.


Verejnému obstarávaniu predchádzali rozsiahle prípravné trhové konzultácie s účasťou viac ako 20 subjektov. „Je len prirodzené, že takýto dôležitý projekt vyvoláva veľkú pozornosť relevantného trhu, z čoho plynie aj potreba podrobného vysvetľovania jednotlivých aspektov zákazky širokému okruhu záujemcov,“ dodal rezort.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia