Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
23. októbra 2023, 11:41
Čas čítania 0:37

Nové detaily o hromadnej nehode na D1, ktorá skončila tragédiou. Nepochopiteľný krok pripravil 49-ročného šoféra forda o život

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šesť ľudí museli s ľahkými zraneniami previezť do nemocnice.

V nedeľu 22. októbra sa krátko pred polnocou stala hromadná autonehoda, ktorá si vyžiadala smrť 49-ročného vodiča. Na zjazde do Považskej Bystrice v smere na Trenčín sa zrazili 3 osobné motorové vozidlá a mikrobus. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

„Na základe doteraz zisteného 49-ročný vodič z doposiaľ nezistených príčin ostal s vozidlom Ford Galaxy stáť kolmo na os diaľnice cez oba jazdné pruhy. Do neho v hustej hmle narazil mikrobus zn. Mercedes a následne aj ďalšie vozidlo Škoda Fabia. Potom ešte do vozidla Škoda Fabia narazilo vozidlo VW Passat,“ píšu policajti na Facebooku.

Ďalších 6 účastníkov autonehody museli previezť do nemocnice s ľahkými zraneniami. Polícia u vodičov nezistila prítomnosť alkoholu. Škodu vyčíslili na približne 29-tisíc eur. 

„Po nehode boli časti vozidiel rozhádzané v úseku asi 200 metrov. Z toho dôvodu bola diaľnica v danom úseku neprejazdná takmer 6 hodín. Odklon dopravy bol riadený hliadkami PZ. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ doplnili policajti v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia