Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
26. októbra 2023 o 10:50
Čas čítania 0:32

VIDEO: Slovák si pomýlil ulicu v Trenčíne s oktagonom. Na starenku vytiahol chvaty a okradol ju o kabelku, polícia ho hneď dobehla

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícii sa v krátkom čase podarilo identifikovať a vypátrať páchateľa.

69-ročná žena z Trenčína sa stala obeťou krádeže, celý priebeh však zachytila kamera. Muž ju zápasníckym chvatom spacifikoval a ukradol jej kabelku, informuje polícia na svojom facebookovom profile. K incidentu došlo na Veľkomoravskej ulici v Trenčíne.

Žena sa vo večerných hodinách vracala domov. Netušila, že ju sleduje muž, ktorý má v pláne ju okradnúť. Keď vstúpila do vchodu bytovky, muž ju zozadu chytil pod krk, zvalil ju na zem a následne ju okradol o kabelku, s ktorou z miesta činu ušiel. Priložené video zachytáva priebeh incidentu.

Polícii sa v krátkom čase podarilo identifikovať a vypátrať páchateľa. 40-ročný muž po zatknutí uviedol, že ho k tomuto činu prinútila jeho zlá finančná situácia. 

Vyšetrovateľ už voči útočníkovi vzniesol obvinenie a podal podnet na jeho väzobné stíhanie. Mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia