Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. októbra 2023 o 9:46
Čas čítania 0:46

AKTUÁLNE: Úplne uzavreli hlavný ťah na severe Slovenska, stala sa tam veľmi vážna nehoda

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Cestu prvej triedy v Krásne nad Kysucou v pondelok ráno úplne uzavreli. V úseku dokumentujú vážnu dopravnú nehodu. Na sociálnej sieti o tom informuje žilinská krajská polícia. Ide o hlavný ťah medzi Čadcou a Žilinou.

Dopravnú nehodu na ceste prvej triedy v Krásne nad Kysucou v okrese Čadca neprežil 20-ročný vodič z Poľska. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 20-ročný vodič z Poľska viedol dodávku v smere zo Žiliny na Čadcu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s protiidúcim nákladným autom. „Pri dopravnej nehode utrpel 20-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol,“ uviedla Kremeňová.

Alkohol u vodiča kamiónu nezistili. U nebohého urobia pitvu. „Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá a následne presmerovaná do jedného jazdného pruhu,“ dodala hovorkyňa.

Vážna dopravná nehoda sa odohrala aj v stredu 25. októbra

K vážnej nehode na tejto ceste došlo aj uplynulú stredu 25. októbra. Čelne sa tam zrazilo osobné auto s nákladným. Zrážku neprežil 28-ročný vodič osobného auta, 50-ročného šoféra kamióna previezli do nemocnice leteckí záchranári.


 

Domov
Zdieľať
Diskusia