Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
30. októbra 2023, 13:41
Čas čítania 0:32

Zverejnili nové detaily o smrti Matthewa Perryho. Súdny lekár naznačuje nejasné závery

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Súdny lekár čaká na výsledky toxikológie.

Naďalej prebieha vyšetrovanie úmrtia herca Matthewa Perryho. Výsledky jeho pitvy ešte nie sú úplne presné a treba počkať na toxikologickú správu. Príčina jeho smrti sa bude naďalej vyšetrovať a súdny lekár určil príčinu hercovej smrti ako „odloženú“, píše NBC News

Napriek tomu, že ešte niekoľko dní a možno až týždňov nebude jasné, čo presne spôsobilo hercovu smrť, súdny lekár je pripravený vydať telo rodine. 

29. októbra 2023, 15:41 Čas čítania 0:18 GALÉRIA: Pripomeň si 10 najlepších rolí Matthewa Perryho GALÉRIA: Pripomeň si 10 najlepších rolí Matthewa Perryho

Hovorca hasičského zboru v Los Angeles informoval, že zásah vykonali v sobotu večer 28. októbra po tom, ako jeho asistent zavolal na 911. Perryho našiel ležať vo vírivke bez známok života. 

Matthew Perry si pozornosť divákov získal predovšetkým rolou Chandlera v ikonickom sitkome Priatelia. Zosnulý herec a autor knihy Friends, Lovers and the Big Terrible Thing mal však za sebou bohatú hereckú kariéru. Pozri sa na 10 jeho rolí vo fotkách v galérii nižšie.

matthew perry
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia