Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
3. novembra 2023, 13:00
Čas čítania 0:31

Slovenský alkohol získal „Oscara“. Vo svojej kategórii je najlepší na svete, zhodli sa odborníci

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rodinné medovinárstvo Apimed v Dolnej Krupej dlhoročne získava najlepšie hodnotenia v medzinárodných súťažiach.

Medovina Barrique z medovinárstva Apimed v Dolnej Krupej získala ocenenie Najlepšia medovina sveta. S ocenením získal víťaz na dva roky aj putovný pohár. Podľa Petra Kudľáča, majiteľa medovinárstva Apimed, je ocenenie s názvom GREAT TASTE vnímané vo svete gastronómie ako filmový Oscar.

„Podarilo sa nám získať dve ocenenia z GREAT TASTE 2023 v Londýne, ktorá je považovaná za najväčšiu a najprestížnejšiu súťaž potravín a nápojov na svete. Medzi 500 členmi komisie sú nezávislí odborníci, gastrokritici a prevádzkari najznámejších reštaurácií a experti na gastronómiu. Po dôkladnom hodnotení prideľujú najlepším produktom 1, 2 alebo 3 hviezdičky,“ objasnil Peter Kudláč. Dodal, že jeho alkoholický nápoj získal tri hviezdy.

Zlatú medailu a putovný pohár za víťaznú medovinu Barrique plánujú vystaviť medzi 7. až 21 novembrom v medovom obchode v Bratislave na adrese Krížna ulica 62.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Apimed
Domov
Zdieľať
Diskusia