Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
14. novembra 2023 o 11:30
Čas čítania 0:55

Chceš rodinný dom za 84-tisíc eur? Štát rozpredáva nepotrebné byty a pozemky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Štát sa chce zbaviť prebytočného majetku.

Štát opäť rozpredáva nepotrebný majetok. V Registri ponúkaného majetku štátu ponúka rodinný dom aj lacný 2-izbový byt. Tieto ponuky by mohli zaujať širokú verejnosť, pretože nehnuteľnosti predáva za menej, ako je trhová cena.

Prvou z výhodných ponúk je 2-izbový byt v turisticky obľúbenom Štúrove. Byt s rozlohou 48 m2 štát predáva za 58 400 eur. Záujemca musí zložiť finančnú zábezpeku 5-tisíc eur. Tá sa započíta do splatenia kúpnej ceny.

Štát predáva aj 2-izbový byt v Nových Zámkoch. Jeho cena je 67 770 eur. Byt má bytovú plochu takmer 57 m2. Aj pri tomto byte musia záujemcovia zaplatiť 5-tisícovú zábezpeku. 

Rodinný dom za 84-tisíc eur

Slováci môžu kúpiť aj rodinný dom v obci Lúčky pri Michalovciach. Poschodový rodinný dom štát predáva iba za 83 900 eur. Záujemcovia musia zložiť zábezpeku. Dom je však v zlom technickom stave a je zanedbaný.

„Rodinný dom je situovaný pri hlavnej dopravnej tepne od mesta Michalovce na trase do mesta Sobrance. Je nepravidelného obdĺžnikového pôdorysu – vybratie na severovýchodnom rohu, má jedno čiastočné podzemné podlažie a jedno nadzemné podlažie. Doba uvedenia do užívania je datovaná približne k obdobiu roka 1963,“ píšu v inzeráte. 

Lacné pozemky 

Štát ponúka okrem nehnuteľností aj dva pozemky. Elektronickú aukciu vyhlásili o pozemok vo výmere 586 m2 v Poprade. Jeho cena začína na 20-tisícoch eur.

Ďalšou zaujímavou ponukou je pozemok v obci Orlov. Štát predáva parcelu vo výmere 1 556 za symbolickú cenu 5 200 eur.

Rodinný dom v Lúčkach2-izbový byt v Nových Zámkoch.2-izbový byt v Štúrove.
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia