Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
20. novembra 2023, 10:09
Čas čítania 0:53

FOTO: Slováci sa pustili do populárneho potravinového reťazca. Zákazníkom vraj predáva plesnivý tovar, spoločnosť sa bráni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Facebooku sa sťažovalo niekoľko zákazníkov.

Na sociálnej sieti čelí veľkej kritike reťazec Kaufland. Ľudia sa sťažujú, že spoločnosť Slovákom predáva plesnivé výrobky. Zákazníci kritizovali konkrétne prevádzky v Zlatých Moravciach a Dolnom Kubíne, upozornil na to portál Z Regiónu.sk.

„Naozaj považujú ľudí za spodinu či hlupákov, keď si dovolia toto predávať za takú cenu? Fakt si myslíte, že tu sa dá ľuďom predať aj hnus, ktorý v zahraničí ani zvieratá nechcú? A toto nie je jediné a vôbec nie prvýkrát. Stačí sa prejsť po predajni. Gratulujem…,“ napísal nespokojný zákazník na Facebooku. Obsah príspevku je už v súčasnosti nedostupný. 

Na reťazec sa sťažovala aj zákazníčka, ktorá si kúpila vajíčka. Keď ich doma odbalila, zistila vraj, že sú celé plesnivé. Pod príspevkami sa rozbehla diskusia, v ktorej mnohí zákazníci reťazec kritizovali a podelili sa o osobné skúsenosti.

Tieto zábery zdieľali nespokojní zákazníci.
Tieto zábery zdieľali nespokojní zákazníci. Zdroj: Facebook

Kaufland sa bráni

Hovorkyňa Kauflandu sa vyjadrila, že čerstvosť potravín kontrolujú už pri príjme do logistického centra. Niekedy je však nemožné vidieť každý jeden detail. „Mrzí nás každá situácia, keď zákazník nie je s nákupom v Kauflande spokojný. Z našej strany vyvíjame úsilie na zabezpečenie kvalitných a čerstvých potravín pre našich zákazníkov,“ povedala.

Predajňa v Dolnom Kubíne prešla tohto roku podľa Portálu úradných kontrol Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR 18 kontrolami. Všetky vyšli bez nedostatkov. Pobočka v Zlatých Moravciach prešla bez nedostatkov 14 kontrolami. Incidenty, ktoré spomínali nahnevaní zákazníci, sú tak zrejme ojedinelé.  

Anketa:
Stretol si sa pri nákupoch s plesnivým tovarom?
Áno, pravidelne.
Iba z času na čas.
Takmer vôbec.
Ešte sa mi to nestalo.
Áno, pravidelne.
43 %
4822 Hlasov
Iba z času na čas.
39 %
4418 Hlasov
Takmer vôbec.
8 %
862 Hlasov
Ešte sa mi to nestalo.
10 %
1102 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia