Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
25. novembra 2023 o 16:10
Čas čítania 0:33

Na Slovensku krachuje známa sieť s oblečením. Zatvorili ďalšiu prevádzku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť Denim group má na Slovensku a v Česku 22 predajní a 3 e-shopy.

Sieť predajní Denim group, ktorá na Slovensku zastupuje populárne svetové módne značky, čelí možnému bankrotu, upozornil Index.

Ministerstvo financií voči firme eviduje dlh takmer 120-tisíc eur. Dlh vznikol pre neplnenie podmienok po poskytnutí úveru v rámci tzv. covidovej pomoci, informoval o tom ešte v septembri portál Hospodárske noviny. Firma sa nachádza aj na zozname dlžníkov Všeobecnej zdravotnej poisťovne, Sociálnej poisťovne aj finančnej správy. 

Nitrianske nákupné centrum Mlyny požiadalo o vyhlásenie konkurzu spoločnosti Denim Retail, ktorá je súčasťou skupiny Denim. Ak firma nedokáže, že má dostatok finančných prostriedkov, tak jej hrozí, že sa jej majetok rozpredá.

Spoločnosť Denim group má na Slovensku a v Česku 22 predajní a 3 e-shopy. Denim group prevádzkuje predajne značiek, ako sú napríklad Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Diesel, G-Star RAW, Levi’s alebo Marc Jacobs.

Svoje pobočky zatvára aj obľúbený obchod s obuvou John Garfield. Zákazníkom ponúka veľké zľavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia