Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
30. novembra 2023, 9:50
Čas čítania 0:38

„Mám vás rád!“ kričal Roman tesne pred tragédiou. Na ďalšom zázname počuť, ako sa mu spolužiaci vysmievajú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Romanova mama povedala, že dievčatá sa chlapcovi smiali pre jeho dlhé vlasy.

TV JOJ získala nové video z tragédie na základnej škole, pri ktorej zomrel 15-ročný Roman. Spolužiaci sa mu na zázname vysmievajú. Televízia video nezverejnila pre jeho citlivý obsah.

Na 8-sekundovom videu je zaznamenané, ako Roman stojí na hrane strechy a kričí: „Mám vás rád!“  V pozadí počuť smiech jeho spolužiakov a výkrik: „Ty je*alko!“

Romanova mama povedala, že dievčatá sa chlapcovi smiali pre jeho dlhé vlasy. „Pred zrkadlom bol schopný stráviť aj hodiny, aby bol upravený, čistý, pekný, vždy voňavý. Ani to im nestačilo,“ dodala chlapcova mama. Chlapec si pre posmešky vlasy ostrihal, ale šikanovanie zo strany spolužiakov aj tak neprestalo.

K incidentu došlo 21. novembra na Základnej škole Parchovany neďaleko Trebišova. 

Základná škola v Parchovanoch sa včera po týždni vyjadrila k tragickému pádu deviataka Romana zo strechy. Vedenie školy zareagovalo na medializované informácie a vyjadrilo sa aj k šikanovaniu, ktoré v liste označilo ako údajné, píše Korzár. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a začala trestné stíhanie. Prípad vyšetruje ako usmrtenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia