Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
8. decembra 2023, 17:44
Čas čítania 0:26

Tibor Gašpar a Norbert Bödör čelia ďalšiemu obvineniu. Potvrdili to z úradu, ktorý sa vláda chystá zrušiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Potvrdil to prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Michal Šúrek.

Nitriansky podnikateľ Norbert Bödör a bývalý policajný prezident Tibor Gašpar čelia ďalšiemu obvineniu. Obvinenie voči nim a ďalším osobám vzniesol vyšetrovateľ NAKA, informuje portál tvnoviny.sk, ktorému to potvrdil prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Michal Šúrek.

Norbert Bödör čelí stíhaniu pre prečin podplácania a prečin porušovania dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy spolupáchateľstvom.

Tibor Gašpar, ktorý aktuálne pôsobí ako predseda Výboru NRSR pre obranu a bezpečnosť, je obvinený z prečinu porušovania dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy spolupáchateľstvom.

Bödör aj Gašpar v minulosti strávili mesiace vo väzení. Informácia o novom obvinení prichádza v čase, keď vláda Roberta Fica avizuje úplné zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry, ktorý podobné kauzy dozoruje.  

Domov
Zdieľať
Diskusia