Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
11. decembra 2023, 16:33
Čas čítania 0:51

Slovák brutálne dobil manželku a vyhrážal sa jej, že ju zakope v záhrade. Aj v prípade odsúdenia si však vo väzení dlho neposedí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajt spracoval na obvineného podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Prievidzská polícia obvinila 49-ročného muža z Kanianky, ktorý napadol svoju manželku a vyhrážal sa jej zabitím, informuje polícia na sociálnej sieti.

Opitý muž svoju manželku škrtil a tvrdil, že ju podreže a zakope na záhrade. Žena ho v sebaobrane udrela popolníkom po hlave, ale agresívny muž jej popolník vytrhol a udrel ju tak silno, až stratila vedomie.

27. marca 2021, 14:30 Čas čítania 10:08 Je lepšie nič nerobiť alebo brániť sa zubami-nechtami? Tieto mýty o sebaobrane zbytočne znižujú tvoju šancu ubrániť sa Je lepšie nič nerobiť alebo brániť sa zubami-nechtami? Tieto mýty o sebaobrane zbytočne znižujú tvoju šancu ubrániť sa

„Po prebratí ju opakovane udieral päsťami a jedenkrát do nej kopol. S uvedeným konaním obvinený prestal až vtedy, keď si všimol, že jej tečie krv z oblasti hlavy. Poškodenej sa podarilo utiecť k susede, kde sa ukryla. Konaním páchateľa boli poškodenej spôsobené zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s doposiaľ nezisteným časom liečenia,“ napísala polícia na Facebooku.

Muža obmedzili na osobnej slobode a obvinili ho z prečinu nebezpečného vyhrážania. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Psychologickú a ďalšiu pomoc poskytuje:
– Bezplatná 24-hodinová linka dôvery Nezábudka: 0800 800 566
– Online poradňa Ligy za duševné zdravie
– Online poradňa pre mladých IPčko
– Národná bezplatná nonstop linka pre ženy zažívajúce násilie a pre ľudí, ktorí im chcú pomôcť: 0800 212 212
– Nonstop krízová linka Aliancie žien Slovenska: 0903 519 550, Adresár Koordinačno-metodického centra obsahuje kontakty pre každý kraj
– V prípade ohrozenia volaj 158 alebo 112, na číslo 112 môžeš poslať aj SMS správu.

Späť
Zdieľať
Diskusia