Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
11. decembra 2023, 18:49
Čas čítania 0:33

Kolobežka na streche automatu baví Bratislavčanov. Bolt vysvetľuje, čo robiť, ak narazíš na nemiestny žart vandalov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Viacerí používatelia nevedia, ako so spoločne využívanými kolobežkami zaobchádzať podľa pravidiel.

Populárne spoločne využívané kolobežky robia viacerým obyvateľom miest vrásky na čele. Aj keď ide o efektívny a ekologický dopravný prostriedok, viacerí používatelia nevedia, ako s ním zaobchádzať podľa pravidiel. 

O podobnú skúsenosť sa na Facebooku podelila používateľka Silvia. „Malebné zátišie zastávky Vrakuňa,“ okomentovala nemilé prekvapenie. Kolobežka totiž skončila na streche automatu bratislavskej MHD. 

Kontaktovali sme spoločnosť Bolt (kolobežka na fotografii však patrí pod spoločnosť Tier – pozn. red.) a opýtali sme sa, čo v podobnej situácii robia zamestnanci a ako by mali postupovať okoloidúci, ktorí natrafia na podobnú bizarnú situáciu. Vinníka, bohužiaľ, vo väčšine prípadov nie je možné vyhľadať. 

„My v Bolte sa občas stretneme s podobnými žartmi či vandalizmom, v takom prípade stačí, ak okoloidúci cez QR kód na boku našej kolobežky nahlásia situáciu na naše operačné stredisko a tím príde kolobežku zachrániť,“ povedala Lucia Chovanová zo spoločnosti Bolt. 

kolobežka
Zdroj: Silvia Eliášová (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia